Jučer ste otišli u Zadarsku bolnicu u formalnom razlogu posjetiti djecu koja su preživjela tragediju kad ih je monstrum bacio iz prozora podstanarskog stana koji su uskoro izgleda morali napustiti.

U državi u kojoj svi monstrumi, izdajnici, lopovi, nasilnici… vide da sve može proći relativno nekažnjeno, a ovaj monstrum je zaposlenik kod koliko čujemo Vašeg kućnog prijatelja vlasnika autokampa Šimuni, vlasnika koji se usput prikazuje velikim humanitarcem, i koji bi nas svih „obogatio“ devastacijom Paga, odnosno prekopavanjem kanala koji bi razdvojio otok!, pa se čudimo kako to njegov zaposlenik živi u podstanarskom stanu na Pagu? Poznato je da se tamo ljudi moraju baviti iznajmljivanjem i da kao i svugdje na obali podstanari stoga moraju se iseliti kad dolaze isplativiji strani turisti, a ovakvi poslodavci kmeče da nemaju sezonske radne snage i obećavaju ne znam koje uvjete.

U praksi je izgleda to puno drugačije, ali će se zato hdz ova vlada potruditi da nam dovede stranu sirotinju Filipina, Indije, ne znamo odakle, koja (još) u svojim zemljama živi lošije od nas. Kako ste krenuli neće zadugo. Živjeti lošije od nas. Sve države EU su nas pretekle, a za mnoge smo bili Amerika ne tako davno.

Da se sad vratimo na Vaš empatični posjet djeci zaposlenika Vašeg prijatelja koji mi iz gore navedenih razloga smatramo jeftinim skupljanjem političkih bodova na tragediji, pa zato od Vas i Vaših prijatelja očekujemo konkretnu pomoć koju bez problema možete osigurati:

Dodijelite toj djeci preko ministarstva državne imovine i Vašeg (kako čujemo opet prijatelja ministra Marića) stan, osigurajte im u tom stanu stalnu psihološku i drugu pomoć i nadzor kako bi majka očito i sama u problemima mogla nakon ove osobne tragedije i tragedije društva gdje sve zakazuje, bar na osobnom nivou mogla pružiti određenu sigurnost, stabilnost i normalniji život malim nevinim osobama. Obzirom na pomamu i žutilo koje je otkrilo njihov identitet a u čemu ste i Vi sudjelovali, mogli bi razmisliti da taj stan i zaštitu pružite negdje drugdje gdje obitelj izabere, gdje bi se bolje štitila njihova privatnost, a na trošak Zadarske županije i Ministarstva državne imovine.

U srijedu 6. ožujka na Sjednici skupštine pitati ćemo Vas što ste napravili po ovom pitanju osim se slikali ispred bolnice?

Categories: Novosti

Nastavkom korištenja stranice, pristajete na cookie. više informacija

Stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice

Zatvori